Yeni Haberler
recent

İnternetten Para Kazanma - Napolyon


Merakutusu sizlere yeni bir makale hazırladı. Bu makalede sizlere internetten para kazanmayı göstereceğim. Bu konuda Napolyon adlı internet sitesini tanıtacağım. Burada yapmanız gereken şey anket doldurmak.

Yaklaşık olarak hergün size belli miktarlarda anketler gelmekte. Anketlerin değeri 1.000 Nap ile 3.000 Nap arası değişmektedir. (Nap = Napolyon )

İnternetten para kazanmak için ne yapmam gerek diyenlere kolay bir yöntem. Aslında Hergün yaklaşık 10-15 dakikanızı ayırsanız yeter. İsteyen arkadaşlar Napolyon App uygulamasını Android ve IOS işletim sistemlere indirip kolay şekilde kullanabilirsiniz.

Eskiden sokakta önümüze çıkıp size bir dakikanızı ayırır mısınız? Diye soran kişiler artık teknolojinin gelişmesi ile ortadan kalktı. Bunun yerini anket platformları oluştu birçok web sitesi de bulunmaktadır. Bunların başında Napolyon.com bulunmaktadır.

Üye olup profil bilgilerinizi girdiğimizde size gelen anketleri doldurun. Bu anketleri doldurarak Nap puanlar kazanırsınız. Kazandığınız Nap puanlar ile farklı mağazalardan indirim kazanırsınız ya da Nap puanlarınızı daha fazla biriktirerek Banka hesabınıza 100 TL alabilirsiniz. MİNİMUM ÖDEME 100 TL.  Ödeme alan arkadaşlar bulunmaktadır fakat ben ödeme almadım yani 100 TL değerinde Nap puan kazanmadım. Şuanda 40 TL lik Nap Puanım bulunmaktadır.

İnternetten para kazanmak bu kadar kolay. Ne kadar kolay olduğu da size bağlı. Napolyondan para kazanmak sadece size bağlı. Düzenli olarak takip etmenizi öneririm.

Bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar Yorum olarak iletişime geçebilirler.
Unknown

Unknown

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.